U bent hier:

Over ons

Wie zijn we

Cvba Mijn Huis is een door de Vlaamse Regering erkende Sociale Huisvestingsmaatschappij die actief is in 10 hoofdgemeenten of 16 deelgemeenten met Harelbeke als bakermat. De kantoren zijn er gevestigd in een prachtige herenwoning in de Marktstraat.

De hoofdactiviteit van cvba Mijn Huis is bouwen en verhuren van sociale woningen. In het verleden verkocht onze maatschappij eveneens sociale kavels en koopwoningen maar voor het ogenblik wordt de activiteit beperkt tot de huursector. Cvba Mijn Huis verhuurt momenteel 1572 woningen en appartementen. In 2015 werden 36 appartementen en 3 woningen opgeleverd. Momenteel zijn er 142 appartementen en 38 woningen in aanbouw en werden er nog eens 73 appartementen en 20 woningen aanbesteed.

Onze maatschappij beschikt over een raad van bestuur met 19 leden en een enthousiaste groep medewerkers die ter uwer beschikking staan. Cvba Mijn Huis heeft een eigen onderhoudsploeg die kleine herstellingen aan het eigen patrimonium of in de huurwoningen uitvoeren. Ons personeel zal U steeds trachten op een vriendelijke manier behulpzaam te zijn. Niettemin is het ook voor ons onmogelijk op al Uw vragen onmiddellijk een antwoord te geven of al Uw problemen dadelijk op te lossen. Wij durven dan ook aan onze huurders te vragen onze medewerkers eveneens respectvol te behandelen.