Sociale huisvestingsmaatschappij

Niet alleen wensen wij als sociale huisvestingsmaatschappij een prominente rol te spelen op de woonmarkt te Harelbeke, wij streven er ook naar u voldoende te informeren over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden bij het zoeken naar een sociale, betaalbare woning.

Met deze website menen wij u alle informatie als toekomstige of bestaande huurder te kunnen verschaffen. U vindt er dan ook de nodige inlichtingen betreffende inschrijving, huurmodaliteiten, rechten en plichten van onze huurders. Tevens hebben wij getracht u een uitgebreid aantal links ter beschikking te stellen en u zo wegwijs te maken in de wereld van de Vlaamse Huisvesting, energiebeleid en sociale begeleiding.

Mocht u echter verdere vragen hebben of concrete inlichtingen wensen te bekomen, dan kunt u steeds rechtstreeks contact nemen met onze diensten te Harelbeke. Ons personeel zal u tijdens de kantooruren steeds te woord staan.

Wij hopen u met onze website nog meer te informeren over ons patrimonium en de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Wij staan echter ook open voor suggesties of opmerkingen betreffende onze website. Ook hiervoor kunt u zich steeds tot onze diensten wenden.

Koen Verdru
Directeur
Piet Decavele
Voorzitter

Persbericht woonmaatschappijen

Contact

Wij zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 12:00 en van 13:30 tot 16:30.

Technische problemen? Klik hier of
Bel 056/72 05 37

Zoek een huurwoning

Ben je op zoek naar een huurwoning dan kun je door op het kaartje te klikken ons patrimonium in de betreffende gemeente bekijken.

Toegankelijkheidsverklaring

Covid-19

Naar aanleiding van het stijgend aantal coronabesmettingen, zien we ons genoodzaakt om de fysieke afspraken tot een minimum te beperken. Dit geldt zowel voor bezoeken op kantoor als voor de technische interventies.

Om uw veiligheid en die van het personeel te waarborgen, vragen wij om tijdens de bezoeken volgende voorzorgen steeds in acht te nemen:

  • Houd 1,5 meter afstand
  • Was en desinfecteer uw handen regelmatig
  • Breng zowel bij huisbezoeken, als bij een bezoek op kantoor steeds een balpen mee en draag altijd uw mondmasker zoals het hoort
  • Beperk het aantal personen tijdens het bezoek tot het hoogstnoodzakelijke

Dank u voor uw begrip!